Rollespillere invaderer Silkeborg

Læs den medrivende artikel om en horde af rollespillere, der spiller rollespil hele påsken i Silkeborg. Ifølge Midtjyllands avis, der har artiklen Rollespillere invaderer Silkeborg, afholdes der et rollespilsstævne for 25. gang, som involverer 4-500 unge fra hele landet, og det trækker ligefrem kendte og ukendte gæster fra udlandet til.

Fastaval har gennem de seneste år fået stor opmærksomhed som et sted, hvor nye ideer indenfor rolle- og fortællespil blomstrer, og hvor grænserne for, hvad man kan gøre med rollespil løbende testes og skubbes.

Det har også vakt opmærksomhed i udlandet, hvor forfattere og spillere fra de andre skandinaviske lande har været flittige gæster på Fastaval, ligesom amerikanske rollespillere, forfattere og spilskabere de seneste år har deltaget.

– skriver avisen.

Til arrangementet i Silkeborg har arrangørerne således haft kontakt til et par anerkendte amerikanske forfattere og spildesignere, Jared Sorensen og Luke Crane, der meget gerne vil komme til Silkeborg.

Hvilket betyder, at manden bag Mouse Guard og manden bag Lacuna – også kendt som mændene bag FreeMarket – forhåbentlig kigger forbi Fastaval. Det er ikke så værst endda. Ros for indsats går hertil.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

3 kommentarer til “Rollespillere invaderer Silkeborg

 1. Bemærk antydningen af at Silkeborg har “vundet” Fastaval fra Århus. Totalt cool.

  (Men langt fra lige så cool som de potentielle gæster, jeg skal lige falde ned igen).

  Like

 2. Cool. Det er fedt med lidt opmærksomhed, der, som Uffe også skriver, beskriver det som en gevinst og god ting for silkeborg. Det følgende stykke er da ret flot:

  “Fastaval har gennem de seneste år fået stor opmærksomhed som et sted, hvor nye ideer indenfor rolle- og fortællespil blomstrer, og hvor grænserne for, hvad man kan gøre med rollespil løbende testes og skubbes.”

  Det kan “vi” og fastaval vist godt være ok tilfredse med.
  Jeg er i hvert fald solgt og har meldt mig til.

  Men billedet er vist ikke et de har fra tidligere tiders fastaval…

  Like

 3. Ja, teksten er fin. Det skyldes heldigvis, at avisen (så vidt vides) har lånt indhold fra Kristians ansøgning, men hellere det, end at de havde forsøgt at skrive noget om latexsværd og børn – som billedet viser det.

  Det bliver så stort at få Luke og Jared på besøg.

  Like

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: