Kändisser på Fastaval

Spildesignerne Luke Crane og Jared Sorenson kommer på besøg på Fastaval. Fra det store udland drages folk til Fastaval for at opleve al vores spændende rollespil, og nogle gange lokkes rollespilsdesignere med.  Denne gang er det Luke og Jared.

 • Luke Crane er manden bag Burning Wheel og Mouse Guard-rollespillet.
 • Jared Sorenson er kendt for bl.a. det skumle, surrealistiske rollespil Lacuna.

Sammen har de to designet rollespillet FreeMarket, som er et nyt og anderledes science fiction-rollespil, der foregår i et konsumeristisk, futuristisk samfund ombord på en rumstation, hvor alt er til salg inklusive de komponenter menneskers identitet er konstrueret af.

De to herrer gæster med foredrag og demo-spil, og der vil f.eks. være en chance for at spille sammen med dem i søndagens indie-blog, hvor der også kommer alle mulige andre spil. F.eks. har Simon lovet at stille med Mouse Guard, Oliver ser ud til at have besluttet sig for Fiasco, og dertil kommer spændende spil som In a Wicked Age, Steal Away Jordan og Dogs in the Vineyard.

Er du nysgerrig efter at prøve nogle af de nymodens og underlige indie-spil, får du her chancen – og det endda måske med en kändis. Imens sidder andre i Singapore og bliver snydt for oplevelsen.

 

Om Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast
Dette indlæg blev udgivet i Con, Fastaval, indie, Rollespil. Bogmærk permalinket.

3 svar til Kändisser på Fastaval

 1. Morten Greis siger:

  Hvilket er et godt argument for, at vi skal have indført Fastavals rejselegat til at hjembringe folk langt fra landets grænser.

  Like

 2. Troels siger:

  I second that Grrr

  Like

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.