[Delta Green] Groversville-rapporten – indledning

Groversville-rapporten, episode S03E03, er en meget speciel mission, og den følger et mønster, der begyndte i episode S03E02, Comapatienten, hvor historierne ikke længere følger et videre klart forløb, men i stedet går i mange retninger og efterlader spillerne med en masse mulige ledetråde, der gør det uklart, hvornår en mission slutter.

Groversville-rapporten glider derfor fra det ene mysterium til det andet. Hvor vi ender henne er uklart. Groversville-rapporten er desuden meget plottung, og der bliver afsløret en masse ting og mysterier undervejs. TV-serie-mæssigt er vi et sted, der svarer til fjerde sæson i Babylon 5 eller syvende sæson i Buffy The Vampire Slayer, hvor handlingen i episoderne flyder så meget sammen, at sæsonerne nærmest er en lang episode. På samme vis er S03E02 og S03E03 to lange episoder, der nærmest er et sammenhængende forløb på i alt syv spilgange.

Som vi spillede episoden, vidste ingen af os, hvor lang missionen ville blive, eller hvor mange spilgange den ville dække over. Det blev kun afsløret for os, som vi spillede missionen. De enkelte rapporter blev skrevet undervejs, men jeg har valgt at holde dem tilbage indtil missionen var overstået, da ikke alle spillerne var til stede, og derfor var deres karakterer heller ikke, hvilket gav os rigtig gode muligheder for en masse in-character briefinger, hvilket vi havde meget sjov med.

Efter S03E02 og S03E03 er mange ting ændrede i kampagnen. Alt det vil vi se mere til i episode S03E04.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: