Vandrekonkurrencen – lav et rollespil

Overordnet gælder der nogle få regler, hver udfordring har desuden sine egne regler der supplerer de overordnede.

Vandrekonkurrencen er en konkurrence om at lave rollespil, som blev sat i gang på RPGforum af Uffe Thorsen. Konkurrencen kørte der ni runder – og den er formelt set ikke afsluttet endnu – og man byde ind på den niende udfordring.

I dette indlæg har jeg gennemgået konkurrencens historik, hvor man kan læse de enkelte udfordringer og se, hvem der vandt.

Konkurrencens regler

  1. Konkurrencen ender aldrig, men består af en række udfordringer stillet af deltagerne. Den første udfordring stilles af undertegnede, de næste stilles af vinderen af den forrige udfordring.
  2. En udfordring stilles her på RPGForum, det er bedst med en tråd til hver udfordring. En udfordring består af en henvisning til denne post samt reglerne for den konkrete udfordring.
  3. Den der først besvarer en udfordring (ved at svare med en post på udfordringen, gerne med et link til en PDF) der opfylder de krav der stilles i udfordringen (bedømt af udfordrer) vinder udfordringen. Personen (eller personerne) vinder retten til at stille næste udfordring.
  4. Hvis man vinder retten til at udfordre skal en ny udfordring stilles hurtigst muligt efter man har vundet retten.
  5. Udfordrer skal alene bedømme hvorvidt kravene er opfyldt, ikke om vedkommende kan lide besvarelsen. Den del er ikke en del af konkurrencen, men må meget gerne debatteres ved siden af.

Tidligere vindere

Andre bidrag:

Indeværende runde

  1. Scenariet skal være en novelle – spilletid: 1-2 timer.
  2. Spilpersonerne skal være hentet fra et andet, tidligere udgivet og tilgængeligt, scenarie. (spilpersonerne skal være tilgængelig på Alexandria, R’lyeh e.lign.). Man må godt hente karakterer fra flere forskellige scenarier.
  3. Man må ikke hente spilpersoner i et scenarie man selv har skrevet.

Lav et bidrag til konkurrencen og vind runde ni. Præsenter dit scenarie her, på en blog og/eller i denne tråd på rollespil.dk.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: