Kickstarting RPGs

Jeg er også med på vognen med at kickstarte projekter.

Forude vente Monte Cooks Numenera – fordi settingen lyder sjov. Jeg kan godt lide den form for outreret science fantasy, og efter at have set den slags i tegneserier, vil jeg gerne prøve det i rollespilsform.

Fra en anden vinkel kommer Tremulus – et lovecraftian Apocalypse World – så nu får jeg langt om længe prøvet at spille Apocalypse World, ganske vist i et derivativ, men jeg satset på at det tæller ikke desto mindre. Jeg har ellers kun kendskab til AW-konceptet fra Annes  Byen Melolonthinae, som blandt inspirerede os til mekanikkerne og formen i Legenden om … V. Jeg har pdf’en, og vi er netop begyndt i MicroScope-gruppen med det.

Et tredje projekt er Evil Hats Fate, som kommer i en stor luksus-indpakning, som passer mig rigtig godt, da jeg gerne vil prøve systemet, men ikke fået det gjort endnu, men med den kommende produktion, skal det nok blive sjovt.

Før Kickstarter støttede jeg et projekt på 8 Bit, hvor trykningen af bogen desværre er trukket ud, men jeg har pdf’en, så vi er netop begyndt at spille Legends & Labyrinths, som er en retro-klon af D&D 3,0. Det er en revideret og forsimplet version af D&D 3,0, som ikke anvender encounter design paradigmet fra D&D 3,5 og D&D 4th.

Foruden de kickstartede projekter har jeg også fingrene i Svavelvinter, Night’s Black Agents og Eclipse Phase. Der skal spilles masser af rollespil i 2013. Jeg glæder mig.

 

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: