[Hinterlandet] Kom ind på kroen og mød den nye karakter

Kom med inden for på kroen. Lad os få et krus øl og snakke eventyr.

Er du på vej ud på eventyr? Gøremål ved fæstningen – Kroen (2014)

Eller er du netop kommet hjem fra eventyr? Det gode liv – Kroen

Det er underordnet. Vi er her, fordi jeg vil præsentere dig for det nye karakterark. Det er hans første eventyr. Han har ikke før udforsket vildnisset, men på Fastaval 2014 skal han af sted for første gang.

Karakterarket (TJ)

Vi har fået et nyt flot karakterark til Hinterlandet. Sidste år lavede Henrik Maegaard et stemningsfyldt ark, som har været med på mange conner sidenhed. I år er det Thomas Jakobsen, som har tryllet og frembragt dette smukke ark i tre variationer, som jeg glæder mig til at spille med på Fastaval:

PS. det er to fuldt gyldige mikro-supplementer, som omhandler kroen, der er knyttet til indlægget. Den ene er en opdateret udgave af sidste års mikro-supplement (Kroen), og det andet supplement er det andet af i alt tre supplementer, der handler om livet på kroen, men hvis du vil have adgang til Slyngelstuen, skal du spille Hinterlandet på Fastaval.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

One thought on “[Hinterlandet] Kom ind på kroen og mød den nye karakter

  1. Jeg håber I får glæde af det – og vil frydes med tanken om at der efter Fastaval findes en snes eller to af dem ude i det ganske land, dækket til med cola/øl/kaffe-pletter, farvelagte bogstaver, krims-krams-noter og hvad der nu ellers hører sig til et character sheet.

    Like

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: