Flere blogge om rollespil – bloggere på rollespil.dk

DSC01833Rundt om på nettet sidder der folk og deler ud af deres erfaringer, tanker og ideer om rollespil. En del af dem gør det via blogge som denne her. Nu er der kommet en ny gruppe blogge til via hjemmesiden rollespil.dk.

Til dagligt følger jeg de danske rollespilsblogge via alexandria.dk/feeds, som har en fin oversigt over, hvad der sker på blogfronten. Der er sikkert flere blogge derude, men de er ikke lette at finde, og en del skriver sikkert om deres spiloplevelser på google+, FB og andre sociale medier (har du en blog, så husk at få den meldt til alexandria.dk).

Nu har rollespil.dk fået åbnet for sin side med blogge om rollespil, der dækker alt fra praktiske ting om landsforeningens aktiviteter til virkemidler i rollespil eller causerende indlæg derom. Rollespil.dk har længe været under udvikling, og skridt for skridt bliver det en stadig mere spændende side at følge.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

2 kommentarer til “Flere blogge om rollespil – bloggere på rollespil.dk

  1. Rollespil.dk burde lave et RSS feed som Alexandria har, således de linker til forskellige eksterne blogs, foruden de blogs de selv faciliterer med egne skribenter. På denne måde sikres større synlighed for bloggere i miljøet, og dermed gør det mere interessant for dem at skrive.

    Og ja, jeg burde måske skrive dette forslag til rollespil.dk, men mon ikke deres web-hackers læser med her 🙂

    Like

  2. Ja, jeg håber også, de får bygget et RSS feed i stil med Alexandria, så man lettere kan følge deres bloggeres skriverier – men om de læser med her på bloggen, tør jeg ikke spå om. 🙂

    Like

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: