Hinterlandet på Con2 – Foromtalen

Billede08Dybt ude i vildnisset langs floderne, ved søerne og i marsken lever ting, som sætter spor af mareridt i de levendes drømme. Her vover kun de største helte og mest dumdristige rejsende sig ud. Det er her jeres færd går – er I helte eller modige tåber?

Mellem ruiner af sunkne bygninger, som vandet er ved opsluge og tiden har glemt, er rester af civilisationer hvis skikke nu er barbariske og primitive.

  • Mellem mangrove-træernes labyrinter lyder de vilde skrig af mangrove-folket, der tilbeder deres glemte herrer med menneskeofringer, men drevet af rygtet om fantastiske elverskatte lokkes folk stadig hertil.
  • Ved kysten mellem tårnende høje klippeformationer lever man efter havets rytme, og når tidevandet trække vandet fra kysterne blotlægges gamle grotter kortvarigt – men vogt jer for den gamle mand i båden, hvis sang drager hajerne til.
  • Fordums folk var fantastiske bygmestre, og de førte floderne gennem bjerge og ledte vej hundredevis af kilometer gennem landet på viadukter, der endnu står – og taler den lærde sandt, så skjuler flodens færd gennem bjerget på en forunderlig hemmelighed.
  • Mange har hørt historien om grotten skjult bag vandfaldet, men hvad færre kender til, er den dal, som skjuler sig bag vandfaldet, hvor indbyggerne lever i evig frygt for solen, der hænger som en hævngerrig herre over dem.

I hver blok med Hinterlandet kører vi nye eventyr, og du kan opleve nye sære eventyr flere gange på Con2.

Hvad er …? Hinterlandet er oldschool rollespil med udforskning af grotter og mærkelige møder med bizarre væsener inspireret af rollespil, som det så ud i gamle dage (1979-1987). Det er nemt og hurtigt at lære reglerne til Hinterlandet at kende, og regelkendskab på forhånd er ikke et krav.

Praktisk: Hver gruppe består af en spilleder og 2-6 spillere, og hvert eventyr varer 4-6 timer. Har du en karakter fra en tidligere con eller fra et tidligere scenarie, må karakteren anvendes også her. I år har Hinterlandet et flod- og søtema for at afspejle Con2’s ConTiki-tema. Du kan spille Hinterlandet flere gange, da der spilles nye eventyr i hver blok.

Du kan øve dig hjemmefra på Hinterlandet – da regler og tidligere scenarier kan findes her – og du kan møde andre hinterlandetspillere via vores facebookgruppe.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: