HammerCon – De hjerteløses hammer

StatuenPå den lille jyske rollespilscon, HammerCon, arrangeret ved Ryan Rohde, sættes flere nye hinterlandet-scenarier op. Et af scenarierne er De hjerteløses hammer, som er et lille, tæt pakket hulesystem fyldt med særheder og grumme ting.

Talrige tegn og varsler på at stor ulykke truer livet ved Den ensomme fæstning har gjort deres entre: Ved sidste fuldmåne har månen rød og truende på himlen, ingen smørkærnere kunne få deres smør til at stivne den følgende morgen, og en flok af gæs fløj skræppende over teltlejren ved solnedgang, hvilket de kloge koner kan fortælle er et ilde tegn, vejrheksen har jamret over kommende uvejr, og fæstningens biavler klager over, at halvdelen af hans bidronninger pludseligt er døde, mens vaskekonerne fortæller, at vandet i bækken ikke længere vasker rent, og det siges, at da fæstningens kok skulle anrette fisk til kommandanten, fandt han kul i fiskenes indvolde!

Skyerne hænger lavt og gråt over teltlejren og fæstningen, og moralen er i bund. Overalt ser folk tegn på den nært forestående undergang, men heksene ved heksens hule har en løsning på problemet. De skal bare lige bruge nogle modige folk til a hjælpe sig, for ude i ødemarken er kilden til at afværge ulykker og onde skæbner, hvis bare nogen tør drage der til.

Scenariet er nu oplastet til bloggen: De hjerteløse (ikke læse, hvis du er spiller – spoilers! – som altid). Nye monstre, nye skatte, nye undere venter – men også døden venter!

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: