Hinterlandet på Viking-Con 35: Tilbage til …

dsc02660Hinterlandet vender tilbage til Viking-Con og temaet er i år “tilbage til …”, hvor vi besøger fire hulesystemer, der tidligere har været besøgt, men siden hulerne blev besøgt er der sket meget, og nye væsner og nye sære ting er kommet til, men måske kan man alligevel genkende noget?

Scenarierne til Hinterlandet på Viking-Con kan som altid spilles i fri rækkefølge, og de er for erfarne som uerfarne spillere – og man kan deltage med helt nye karakterer, eller man kan genbruge sin karakter fra tidligere år eller fra andre conner, hvis man f.eks. har spillet Hinterlandet på Fastaval eller Con2.

De fire scenarier er i år

Scenarierne kan downloades herfra, eller fra Hinterlandets side her på bloggen, hvor man også finder regler, karakterark og andet godt til Hinterlandet. Det ene af scenarierne gør desuden brug af kys frøen-tabellen.

Hinterlandet har en facebook-gruppe, hvor vi snakker Hinterlandet, udveksler erfaringer og ideer og bygger og brygger videre på Hinterlandet. Kom og vær med.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: