Hinterlandet på Con2 i 2017: Piletræernes ø

imag0525-001Den største af Hinterlandets kendte floder er Brusenflod, som løber ikke langt fra Den ensomme fæstning. Brusenflods vande løber langt ind i Kejserriget, og mange har rejst på Brusenflod for at gå i land ved Færgelejet og nå frem fæstningen. Følger man floden fortsætter den dybt ind i Hinterlandet til bjergene ude i horisonten, og den afsætter den ene forgrening efter den anden til mange små bifloder. De er kun ringe udforsket, og mange tør ikke, for de frygter at blive beskudt af ork bueskytter, som skjuler sig flodernes buskads. En forgrening fører til en plumret flod, en anden fører til en flod med en kraftig strøm, der løber den modsatte vej, og en tredje flod fører frem til en stille sø tæt omgivet af træer, der når helt ned til vandkanten. I den stille sø er Piletræernes ø.

photo-90Ingen ved, hvad der lurer på øen. Ingen ved, hvilke skatte der venter. Det siges, at når det er fuldmåne, kan man se et fortryllet tårn midt inde på øen rejse sig over træerne. Det siges, at øen har en frygtelig vogter, og dem, som slipper levende fra vogteren, ender som galninge, der hyler af fuldmånen. Det siges, at øen æder folk levende. Det siges, at skjult på øen er skatte samlet gennem generationer af en navnløs klan af hinterlændinge, som ingen fra Kejserriget nogensinde har set eller hørt om. Det siges, at en båd med eventyrere lagde til øen, og at kun en af dem slap levende derfra, men hun gjorde det med et sværd af det pureste guld! Andre påstår at alle ombord på båden blev drevet til vanvid af Den røde vind, og at de dræbte hinanden opslugt af vanviddets blodtørst – og det gyldne sværd blev fundet af fiskere, der fandt båden drivende på floden.

Piletræernes ø er et fantasy-eventyr, som leder en flok eventyrere til en mystisk og hemmelighedsfuld ø. Vil de slippe levende fra øen? Vil de lære dens hemmeligheder at kende? Vil de erobre fantastiske skatte?

Spil med på Con2 og find svaret.

Piletræernes ø er et Hinterlandet-scenarie for både nybegyndere og erfarne spillere. Har du en Hinterlandet-karakter fra en tidligere con, er du velkommen til at bruge den på ny.

Følg diskussionerne om Hinterlandet i dens facebook-gruppe. Du kan finde al materialet til Hinterlandet på dens egen side

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: