Hinterlandet – Flere mini-eventyr på rejsen

Rejsen ud i ødemarken er en søgen efter de huler, ruiner og grotter, som eventyrerne har som deres mål. Undervejs møder de andre rejsende eller lokale beboere eller blot sære fænomener og mærkelige hændelser. Nogle gange er det små eventyr, som finder sted som en del af rejsen.

I Hinterlandet er rejsen en del af eventyret, og rejsereglerne indsætter benspænd og hændelser på rejsen, som gør at eventyrerne aldrig er helt sikre på i hvilken stand, de når frem. Denne rejse er altid improviseret via en blanding af terningkast, spillernes valg og spilleders beslutninger, og det kan kompliceres af spillernes brug af mikro-supplementer (Ærinde på rejsen) og ved spilleders brug af mini-eventyr. Vi har tidligere præsenteret fem mini-eventyr (bag linket er 5 styk pdf lige til at laste ned), og her kommer en ny håndfuld forfattet af Tore Bro og tilpasset af undertegnede. Eventyrerne er nogenlunde system agnostiske til at de også kan bruges i andre fantasy-rollespil.

Find mere materiale til Hinterlandet her, og deltag i snakken om Hinterlandet på facebook.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

2 kommentarer til “Hinterlandet – Flere mini-eventyr på rejsen

  1. Åh vad, de passer sgu godt ind i min Drager & Dæmoner expert-kampagne. Dem stjæler jeg! 😀 Tak!

    Like

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: