Er dit rollespil sikret? Del og kopier!

Deadline næste spilgang!!! Alt hvad du nogensinde har spillet af karakterer bliver offentligt fra i morgen. Selv karakterark, der er blevet slettet, eller billeder, der IKKE er tilladt. Det koster intet for en simpel kopier og indsæt. Bedre at være på den sikre side end ked af det. Jeg giver IKKE min Dungeon Master eller andre spilledere, der er tilknyttet danske rollespilskampagner, tilladelse til at bruge mine karakterer, karakterark, terningkast eller kostumer, både fortid og fremtid. Med denne erklæring giver jeg min Dungeon Master besked om, at det er strengt FORBUDT at oplyse, kopiere, distribuere eller foretage andre handlinger mod min karakter på grundlag af mit spil og/eller dets terningkast. Indholdet af mit karakterark er privat og fortrolig information. Krænkelse af privatrollespils fred kan straffes ved lov (DMG 1-308-1 1 308-103 og monster manualen)

Bemærk: Rollespilskampagner er nu en offentlig enheder. Alle medspillere skal slå en seddel op som denne i deres spillokale. Hvis du foretrækker det, kan du kopiere og indsætte denne version. Hvis du IKKE offentliggør en erklæring mindst en gang, vil det være spilleder tilladt at bruge dine terningkast samt oplysninger i dit karakterark. Lad være med at dele. Kopier og rul terninger.

Hvis du er i tvivl, så læs mere her om at beskytte dine data.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: