Han Duo annoncerer ny podcast: rollerspiller Call of Cthulhu

Til deres live nytårsshow – som er ude som podcast her den 10. januar – løftedes sløret for Han Duos næste projekt: Han Duo rollespiller Call of Cthulhu.

H.P. Lovecraft og hans Cthulhu Mythos har flere gange været et emne på podcasten Han Duo (som er en slags Troldspejlet for voksne), og i deres seneste spinoff podcast har værterne Elias Eliot og Jacob Hinchely fået realiseret deres drøm om at spille Call of Cthulhu, som baserer sig på Lovecrafts historier.

Rollespillet Call of Cthulhu så dagens lys første gang i 1981, hvor det blev det første gyserrollespil, og det er i stadig det største og mest kendte gyserrollespil. I dag er det på syvende udgave, men det bruger næsten stadig samme regelsystem, som tilbage i 1981 med ganske små moderniseringer (Lænestolsrollespil har dedikeret en episode til at snakke om rollespillet).

Jacob og Elias har samlet en lille spilgruppe, som udover dem selv også består af Maria Månson og Morten Greis – dvs undertegnede – og vi mødtes for nogen tid siden og indspillede et scenarie. Det er der blevet fire episoder ud af, som kommer på podcastplatformen Podimo den 14. februar. Det er delt op i fire episoder, som bliver frigivet samme dag. Mere skal ikke afsløres her.

Det er ikke vores sidste rollespilsprojekt sammen, men hvis du vil have flere hints, så skal du lytte til Han Duos nytårsshow. De to podcasts de nævnte undervejs er Lænestolsrollespil og Papstinenser.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: