Rollespilspodcast: De utæmmelige riger – en dansk Dungeons & Dragons podcast

2020 begynder godt med to nye podcasts på dansk, hvor der spilles rollespil. Forleden omtalte jeg Han Duo rollespiller Call of Cthulhu, og i dag er turen kommet til De utæmmelige riger, som er en podcast, hvor der spilles Dungeons & Dragons.

De første episoder er allerede ude. Episode 0 begynder med en præsentation af karaktererne – men ikke så meget af vores værter, desværre.

De utæmmelige riger kan du finde på Instagram og episoderne finder du her:

Podcasten følger Caldor, Hilde, Birla og Odonkor, som allerede har spillet et stykke tid sammen et stykke tid, inden de begyndte at optage, og gruppen er allerede en level 6-7 gruppe. Settingen er hybrid af grundbøgernes default Forgotten Realms og blandet sammen med deres egne idéer, som udgør grundstammen i De utæmmelige riger.

Det er en podcast lavet af glade amatører, og det afsløres i lyden. Jeg gætter på, at gruppen sidder samlet omkring en enkelt yeti-mikrofon, og den samler ikke kun spillernes stemmer op, men også baggrunden, rummet og raslen med papir. Lyden er ikke dårlig, men der er lyd af baggrunden og en mikrofon, som ikke er glad for pludseligt hævede stemmer. Det er ikke elementer, som hindrer en lytning af episoderne, men snarere et eksempel på, at mange af os er glade amatører: Lad det skal ikke standse dig i at skabe din egen podcast. Vi vil også gerne høre jer spille rollespil.

Der er andre nørdepodcasts om rollespil og brætspil. Du finder en række her:

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

One thought on “Rollespilspodcast: De utæmmelige riger – en dansk Dungeons & Dragons podcast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: