20 år og 200 episoder

Marts 2023 er en særlig måned. Alexandria.dk fejrer 20 år, og Papstinenser runder episode 200.

Alexandria.dk er den store database drevet af Peter Brodersen over alt det rollespil, vi har spillet på danske conner. Det er et kæmpe arkiv med utallige downloads af rollespilsscenarier og et kæmpe stykke hukommelse over det rollespilsmiljøet.

Gennem de seneste år har Peter sammen med frivillige udbygget projektet til at dokumentere conner også i andre lande og få sat en engelsk side op, så erfaringerne og historikken kan deles med endnu flere.

Enhver, der måtte interessere sig for rollespilshistorie, vil finde en guldgrube af oplysninger, og enhver, der vil se, hvor kreativt og fantasifuldt man har spændt over rollespil, som medie vil finde et overflødighedshorn af inspiration.

En stor tak til Peter Brodersen for den store indsats.

Imens du klikker dig gennem alexandria.dk, kan du sætte podcasten Papstinenser på din afspiller. Podcasten har rundet 200 episoder om brætspil og brætspilsentusiasme. Det er samtaler om brætspil begået af folk med forskellige tilhørsforhold til branchen, og det er interviews med danske og internationale brætspilsdesignere. Værten er Kristian Bach Petersen suppleret af Peter Brichs og undertegnede samt producerholdet Bo Jørgensen, Christian Bechmann og Mike Ditlevsen. Tillykke til Papstinenser med at have rundet 200 episoder.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

One thought on “20 år og 200 episoder

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: