Han Duo rollespiller DragonLance sæson 2 – en lille optakt

En stor tak til Han Duos mange støtter, som har gjort det muligt for os at sætte Han Duo rollespiller Dungeons & Dragons: DragonLance sæson 2 i verden. I skrivende stund indsamles der til tre sæsoner rollespil på Boomerang: Han Duo rollespiller. Her kommer en lille optakt til, hvad der er i vente.

I sæson 1 spillede vi det første DragonLance modul, og i sæson 2 fortsætter vi historien. I skrivende stund vil jeg ikke afsløre for meget, men vi – Maria, Elias, Jacob og undertegnede – kommer til at fortsætte historien om de tre gæve landsbyfolk, Pollio, Detlef og Segar, som er blevet sendt ud på en forunderlig færd for at finde de gamle guder, og deres første opgave sendte dem til den sunkne by Xak Tsaroth.

I sæson 2 fortsætter vi færden med det næste officielle DragonLance modul. Det er DL2 Dragons of Flame (1984).

Eventyret blev oprindeligt udgivet til Advanced Dungeons & Dragons 1st edition. Vi spiller det med Dungeons & Dragons 5th edition reglerne let modificerede til noget, der kan kaldes casual D&D eller Han Duos helte-D&D. Du kan i omtalen af DragonLance sæson 1 finde links til regelmodifikationerne. Jeg planlægger i forbindelse med udgivelse af sæson 2 at stille flere noter til rådighed for dem, der måtte have lyst til at spille eventyret derhjemme.

Dragons of Flame tager denne gang heltene til Pax Tharkas, men vejen er lang og farefuld, og hvis du kan dine DragonLance romaner, vil du kunne genkende en del af færden, men de valg som Maria, Jacob og Elias træffer undervejs vil sende historien i andre retninger. En anden grund til at rollespillet kommer til at adskille sig fra romanen er, at der er et punkt, hvor man bevidst sender scenarie og roman i to forskellige retninger – men skellet skal ikke afsløres her. Vi vil desuden få lejlighed til at træffe kendte skurke og allierede fra DragonLance universet.

Han Duo rollespiller DragonLance sæson 2 udkommer senere.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: