[Hinterlandet] Guide til at lave karakterer

Her er så guiden til at lave dine egne karakterer: Spillernes guide til nye karakterer (pdf)

Guiden er forsøgt holdt så kortfattet som muligt, så folk ikke drukner i informationer. Den består af tre sektioner: 1) Sådan laver du karakteren, 2) Oversigt over hver af de syv typer karakterer, og 3) Oversigt over udstyr.

Der burde være informationer nok til at lave hele karakteren der. Karakterarket er ikke klart endnu, men jeg får noget fantastisk bistand til den del, så der kommer til at være et flot karakterark med Fastaval gildelogo (med Otto naturligvis) på arket, men med en pen og noget papir burde et ark kunne improviseres.

 

 

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

4 kommentarer til “[Hinterlandet] Guide til at lave karakterer

  1. Elverne skal nok komme, men de er ikke helt klar endnu.
    Kort fortalt bliver de fighter/wizards i bedste D&D becmi-stil, men de bliver også en over-powered class i bedste olc school broken system stil. Det eneste “balancerende” element bliver, at man skal have gode stats for at kunne spille en elver (så når man endelig kan spille elver, har man samtidig med også gode stats) (måske bliver de en del af et mikro-supplement).

    Like

Skriv, skriv, skriv

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.