[Hinterlandet] Mikro-supplementer til Viking-Con

Så er det lige om lidt at Viking-Con 32 løber af stabelen, og siden jeg i sin tid lagde planer for Hinterlandet på Viking-Con, er der sket en masse ting. Det er aldrig helt til at sige, hvor eventyrerne og mikro-supplementerne udvikler sig henad, og siden de oprindelige planer blev lagt, udviklede der sig helt andre eventyr – og helt andre mikro-supplementer.

På dette års Viking-Con er der en chance for at erhverve sig følgende typer af mikro-supplementer. Mikro-supplementer er ekstra-regler, der som oftest optræder i begrænsede oplag, men som er gældende, hvis man har regelsættet med ved bordet.

photo (60)

  • Heksens hule – eventyrere kan besøge Heksens hule og erhverve sig trylledrikke og fortryllede skatte af heksene, men kun hvis man har maven til at udholde en smagsprøve af deres heksebryg.
  • Rygtesmedene – inden man drager af sted på mission, kan man bruge tiden omkring fæstningen på at samle rygter op om, hvad der lurer ude i ødemarken, eller hvad der sker ved fæstningen.
  • Hinterlænding-klassen – oprindeligt præsenteret på Fastaval kommer Hinterlænding-klassen i en let revideret udgave, som en mulighed for de spillere, der gerne vil spille en anderledes klasse.
  • Smedjen – man kan bruge sin tid inden ekspeditionen på at besøge smedjen. Dette mikro-supplement er oprindeligt fra Fastaval og kommer her i uændret form.

Spilledere kan få tildelt et supplement for hver scenarie de kører på Viking-Con, om det er programsat eller ej fra de fire sidstnævnte. Førstnævnte kan erhverves via Heksens hule.

Garnisonen – inden ekspeditionen vover sig ud i ødemarken, kan man bruge sin tid på at besøge garnisonen. Dette mikro-supplement er oprindeligt fra Fastaval og kommer her i uændret form.

Om Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast
Dette indlæg blev udgivet i Con, HelCon, Hinterlandet, Hjemmebrygget D&D basic 5th, Rollespil, Spildesign, Viking-Con og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.