[Hinterlandet] Mikro-supplementer til Viking-Con

Så er det lige om lidt at Viking-Con 32 løber af stabelen, og siden jeg i sin tid lagde planer for Hinterlandet på Viking-Con, er der sket en masse ting. Det er aldrig helt til at sige, hvor eventyrerne og mikro-supplementerne udvikler sig henad, og siden de oprindelige planer blev lagt, udviklede der sig helt andre eventyr – og helt andre mikro-supplementer.

På dette års Viking-Con er der en chance for at erhverve sig følgende typer af mikro-supplementer. Mikro-supplementer er ekstra-regler, der som oftest optræder i begrænsede oplag, men som er gældende, hvis man har regelsættet med ved bordet.

photo (60)

  • Heksens hule – eventyrere kan besøge Heksens hule og erhverve sig trylledrikke og fortryllede skatte af heksene, men kun hvis man har maven til at udholde en smagsprøve af deres heksebryg.
  • Rygtesmedene – inden man drager af sted på mission, kan man bruge tiden omkring fæstningen på at samle rygter op om, hvad der lurer ude i ødemarken, eller hvad der sker ved fæstningen.
  • Hinterlænding-klassen – oprindeligt præsenteret på Fastaval kommer Hinterlænding-klassen i en let revideret udgave, som en mulighed for de spillere, der gerne vil spille en anderledes klasse.
  • Smedjen – man kan bruge sin tid inden ekspeditionen på at besøge smedjen. Dette mikro-supplement er oprindeligt fra Fastaval og kommer her i uændret form.

Spilledere kan få tildelt et supplement for hver scenarie de kører på Viking-Con, om det er programsat eller ej fra de fire sidstnævnte. Førstnævnte kan erhverves via Heksens hule.

Garnisonen – inden ekspeditionen vover sig ud i ødemarken, kan man bruge sin tid på at besøge garnisonen. Dette mikro-supplement er oprindeligt fra Fastaval og kommer her i uændret form.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: