[Hinterlandet] Magiske skatte – fortryllede tårer og åndedrag på flaske

Sortimentet af magiske skatte til Hinterlandet vokser trin for trin. Med hvert eventyr, der kommer til, og med visse mikro-supplementer, spædes der til med mærkelige og fortryllede skatte.

Særligt er der kommet tre grupper af magiske skatte til: Tårer, søm og åndedrag på flaske, som har hentet deres inspiration fra hver deres sted, blandt andet dansk folklore.

Trappen opBaggrunden for mange af de magiske ting er at give spillerne mærkelige og skæve ressourcer, som tillader dem at løse problemer og overvinde udfordringer på mærkelige og kreative måder. Det er en opfordring til spillerne at være kreative og finde på løsninger, som ligger uden for det normale. De fleste magiske ting er derfor også ting, som ikke bare giver en bonus på et angreb, gør mere skade eller på anden vis skærper eksisterende evner.

Generelt handler det, om det sære, det skæve og det forunderlige.

Magiske søm er ofte store, grove smedejernssøm, som man kan presse på plads med en finger, og som hamrer effekter på plads, om det er et Jægersøm, der presses ned i et fodspor, eller et tyvesøm, der stikkes i en lås.

Fortryllede tårer er trolddom stivnet i tåreform og som tager form som perler. De er ofte smukke at se på, og nogle gemmer deres fortryllede tårer i halssmykker, indtil de skal bruge dem.

Åndedrag på flaske er små, smukke flasker, der indeholder et åndedrag fanget med trolddom, som kan bruges til forunderlige ting, når man hælder dem ud af flasken, og er man hurtig, kan man nå at fange åndedraget igen og atter bruge det.

De mange nye og mange gamle magiske ting er alle samlet i dette dokument, hvor de er klar til at blive anvendt i Hinterlandet.

Nedlast: Magiske skatte til Hinterlandet (pdf)

Tidligere: Magiske skriftruller (link)

Vil du gerne spille Hinterlandet? Alle regler til Hinterlandet samt over 20 scenarier kan frit hentes herfra – og du kan spille Hinterlandet på mange danske conner. Følg Hinterlandet på facebook for nyheder og diskussioner.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

2 kommentarer til “[Hinterlandet] Magiske skatte – fortryllede tårer og åndedrag på flaske

  1. PDF-filerne (Magiske Skatte og Magiske Skriftruller) er vildt gode, Morten, særligt Magiske Skatte er meget anvendelige i egne spil, uafhængigt af Hinterlandet (sorry). Jeg ledte netop efter nogle iscenesættenede midler at smide efter mine spillere i vores nye D&D 5 kampagne, og uden det blot skal være en “healing potion” eller et +1 sværd. Disse 2 supplementer er lige sagen. Fedt! Og tak!

    Like

  2. Selv tak, Rasmus. Det glæder mig at høre.
    Tanken med netop at dele dem var stille dem til rådighed for andre end mig og Hinterlandets spillere, så det glæder mig du kan bruge dem også uden for det system, de oprindeligt er blevet skrevet til.

    Like

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: