Kickstarter: The Clay that Awoke

20150106_093607Ind af døren kom i mandags bogen The Clay that Awoke. Det er et rollespil af Paul Czege, der nok er mest kendt for The Czege Principle (at det ikke er sjovt, hvis den, der introducerer problemet, også er den, der løser problemet) og My Life with Master og Nicotine Girls. Begge er i alle fald rollespil, som jeg har haft spillet med fornøjelse.

Nu er det blevet til et rollespil om tavse minotaurer i den døende verden omgivet af den tætte jungle. Det er kickstartet rollespil, som jeg valgte at støtte, da jeg finder Pauls spilideer interessante, og med et halvt års forsinkelse er bogen nu endelig udgivet og i hænderne hos os, der støttede spillet.

20150106_093630I lighed med My Life with Master er en brætspilsfornemmelse over systemet, hvor man flytter rundt på ressourcer i forbindelse med handlinger – og der skal anvendes en del markører i spillet – men rollespil er det.

En af de interessante ting ved The Clay that Awoke er opsætningen af bogen, hvor regler og afsnit med stemningstekster krydser ind og ud af hinanden, mens 20150106_093652 20150106_093758indholdsfortegnelsen sorterer de forskellige typer tekster.

Nu skal jeg bare finde tid til at få prøvet spillet.

Om Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast
Dette indlæg blev udgivet i indie, Kickstarter, My Life with Master, Nicotine Girls, Rollespil, The Clay that Woke og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til Kickstarter: The Clay that Awoke

 1. Sig til hvis du har plads i din spiltest 🙂

  Like

 2. Thais Munk siger:

  Sejt, det lyder sgu godt nok som et spændende og interessant spil 🙂

  Jeg har en eller anden ting for minotaurer, så det vil jeg glæde mig til at høre mere om.

  Like

 3. Morten Greis siger:

  Der skal nok komme mere om spillet. Jeg er ved at have samlet mig en gruppe, hvilket inkluderer O. Nøglebæk.

  Så der kommer mere, når jeg har en bedre fornemmelse for, hvad TCtA er for en størrelse, men jeg kan afsløre allerede nu, at der bliver leget lidt med de kønslige relationer i spillet, samt modsætningen mellem den levende jungle og den døende civilisation.

  Like

 4. Uffe Thorsen siger:

  Hvis I spiller i weekenderne og det kan passe/I gider tilpasse til weekender hvor jeg er i København (ca. hver anden) må du hjertens gerne invitere mig.

  Like

 5. Morten Greis siger:

  Tjek, men jeg tror, det bliver hverdage, vi kommer til at spille.

  Like

 6. Pingback: Kickstarter – Status vinteren 2015 | Stemmen fra ådalen

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.