Hinterlandet på Viking ’15 – I den dybe, grumme skov

Milepæl i skovI den dybe, grumme skov har kampen mod Vinterheksen åbnet portene til frostens rige, og og midt på sommeren daler sneen og træerne og frosten bider i jorden. Langsomt er vinteren ved at sænke sig over skoven for evigt. Kan eventyrerne standse den unaturlige vinter?

Hinterlandet vender tilbage til Viking-Con, og det med et nyt, stort episk eventyr til at udfordre alle de eventyrlystne. Hinterlandet er klassisk, oldschool fantasy-rollespil inspireret af Dungeons & Dragons. Reglerne er enkle, og du lærer dem hurtigt.

Har du en karakter fra en tidligere runde, fra sidste år eller fra en anden con, som stadig er i live, er du velkommen til at spille videre med din karakter. Reglerne til Hinterlandet kan findes her, og hvis du har lyst til at gå på eventyr i Hinterlandet, venter der mere end 20 scenarier her – inklusiv Heksens hule fra sidste års Viking-Con.

IMAG0855Alt materialet til dette års Hinterlandet på Viking-Con kan findes her på Hinterlandet-siden (og spillere bedes afholde sig fra at smugkigge i scenarieteksterne), men særligt skal fremhæves følgende:

Brevet til spilleder – Viking-Con 2015: Hinterlandet – spillederteksten VC15

Reglerne for udforskning af skoven: Hinterlandet – På eventyr i vildmarken

De fire scenarier:

I lighed med sidste års Viking-Con er årets scenarie skrevet af en gruppe forfattere, der hver især har bidraget. Nogle er debutanter, andre er veteraner og atter andre falder midt imellem. Deres sære ideer, geniale oplæg og tossede indfald udgør tilsammen årets udfordringer. Forfatterne er i år Cecilie Greis Fakkelskov, Nis Baggesen, Ryan Rohde, Tore Bro, Troels Ken Pedersen, Kristoffer Mads Sørensen, Peter Brichs, Elias Helfert og Erik Warming samt Morten Greis Petersen.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

3 kommentarer til “Hinterlandet på Viking ’15 – I den dybe, grumme skov

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: