Hinterlandet på Fastaval – Dragens dal

I år er kampen mod Dragen gået ind!Statue V

Sidste år på Fastaval stod den store jagt på skatte og på at finde Dragedræberens grav i et kapløb mod Dragekultister og fanatiske kobolder for at sikre et våben mod Dragen. I år går færden ind i Dragens dal, hvor eventyrerne sendes ud for at udforske de mystiske ruiner og grotter, som ligger spredt rundt om i dalen – og som hver rummer et våben mod Dragen!

Midt i dalen er Dragens rede, og spillerne kan altid vælge at besøge Dragens rede i stedet for at udforske det udvalgte hulesystem – men at overleve Dragens rede er kun noget, som de sejeste eventyrere og de bedst udrustede eventyrere har en chance med. Alt andet ender i deres grumme død og med et TPK.

Scenarierne er i år følgende:

De kan spilles i fri rækkefølge, og spillederne kan selv vælge, hvilket af de fem første, som de vil spilleder. Det for spillerne valgfri men ekstremt svære scenarie er Dragens rede:

Af de ovennævnte fem scenarier er det mest udfordrende at køre nok Porten til Drømmeriget, og sekundært er det nok Byen, der sank, som også er det mest omfangsrige.

Alle stats på monstre og magiske skatte er i scenarierne, og ved siden af, skal man bare have reglerne til Hinterlandet, og de er samlet her: Regler og intro til Hinterlandet.

Alt materiale til Hinterlandet kan desuden findes her. På Facebook mødes vi og snakker mere om Hinterlandet – kom og være med.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

One thought on “Hinterlandet på Fastaval – Dragens dal

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: