RPGaDAY – 2. august: Best Game Session since August 2015

Velkommen til dag 2 af projektet #RPGaDay, hvor der hver dag i august måned blogges/twittes/youtubes etc. om et bestemt emne. I dag er emnet ‘Best Game Session’ siden august sidste år.RPG-a-Day-2016 (2)

Det er siden august sidste år blevet til en masse rollespil på conner – Viking-Con, Con2, Fastaval, Sommerspil – og hjemme med mine to faste spilgrupper.

Best Game Session

Siden august er det blevet til Dungeons & Dragons 5th – Curse of Strahd, Paranoia, Warhammer Fantasy Roleplaying Game, Hinterlandet, AD&D – Dark Sun, D&D – Al-Qadim, Call of Cthulhu, Earthdawn samt diverse con-rollespil (og når jeg kigger på den liste, går det op for mig hvor meget mere, der er, som jeg gerne vil spille).

Der har været dybt komiske øjeblikke, spændende øjeblikke, dramatiske øjeblikke – og det er svært at fremdrage lige den rette episode og sige, at det her var det bedste rollespil.

Episoden i Paranoia med at snakke gennem en plastikkop repræsenterende en ødelagt mikrofon var stor sjov, at opleve de groteske lemlæstelser i Warhammer Fantasy RPG var underholdende, og se Athas’ ødemark i Dark Sun gennem min Thri-Kreens telepatiske blik var spændende, ligesom det var sjovt at udforske Al-Qadims eventyrlige univers, som både trak på klassisk D&D fantasy og så på decideret eventyrlige elementer. Earthdawns kobling af verden og spilsystem er fascinerende at opleve, Call of Cthulhu er altid sjovt, og Hinterlandet har jeg det virkelig fornøjeligt med, fordi der opstår så mange episke øjeblikke under spillet, og ofte øjeblikke som er så uforudsete.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: