Ny blog og ny podcast om rollespil: Pjaltekongen og Eftersidning

Det sker ikke så ofte, men der er kommet en ny blog på dansk om rollespil, og der er kommet en ny podcast om rollespil, mens en anden er ophørt.

Pjaltekongen (og hans lille, men bidske hund) er en rollespilsblog, som planlægger at snakke om Lovecraft, Cthulhu og Warhammer, og det er altid underholdende, og så er det en blog, der halvt er genopstået fra tidligere tider, da bloggeren Thomas var blandt de første til at blogge om rollespil dengang blogge var noget nyt og eksotisk. Nu er han tilbage. Besøg hans blog her: Pjaltekongen.

På podcast-siden har Kældre og drager nået til enden af deres historie, men tidligere end de havde planlagt, og der kommer måske ikke mere med den fjollede eventyrgruppe, men en ny podcast er sprunget frem og leverer mere rollespil. Det er Eftersidning på eventyr, som spiller en sær og skæv historie, hvor de bruger Over the Edge-rollespillet (som udkom med en 2nd edition i 1997; og som har mange fans) som regelsystem for deres spil. De første par episoder er allerede oppe, og historien synes spændende.

Der er flere links på bloggen til andre nørdede podcasts og rollespilsblogs, hvis du savner mere læsning.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

8 kommentarer til “Ny blog og ny podcast om rollespil: Pjaltekongen og Eftersidning

 1. Kæmpe OtE-fan… og Thomas, der kører Eftersidningen, har faktisk snuppet Over the Edge, et par degrees ude, fra mig. (Kristian kørte Over the Edge-kampagne med Asger. Asger blev træt af D&D og adopterede OtE som sit go-to system, blandt andet til Warhammer. Thomas spillede med i Asgers kampagne…). Det er good stuff.

  Like

 2. Tusinde tak for shout out til Eftersidning på Eventyr!

  Vi er netop blevet færdige med optagelserne til første sæson og håber på at vi får en masse feedback (både godt og skidt!). Episode 3 udkom igår og der kommer nye episoder hver søndag 🙂

  Kunne du evt have lyst til at følge op om nogle uger når vi har lidt flere afsnit ude?

  Liked by 2 people

 3. Det kunne sagtens ske, at der kommer en opfølger mere 🙂
  Jeg har i alle fald nydt jeres første to episoder og er spændt på hvor historien går hen.

  Like

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: