Kickstarter – status for vinteren 2018

Det er et år siden  jeg sidst har lavet en status over mine kickstartere, og det er ikke fordi der ikke søsættes massevis af kickstartere, men snarere fordi jeg ikke støtter så mange  og blandt dem, jeg støtter, har der været en del forsinkelser.

Tidligere på året fik jeg ‘Du er helten’-tegneserierne ind fra Van Ryder, som har oversat og udgivet dem på engelsk. Således ankom Loup Garou og Tears of a Goddess. De andre i serien havde jeg i forvejen enten på deres originale franske (Sherlock Holmes og Your Town) eller i særlig engelsk udgivelse (Captive og Knights – og to senere bind i Knights serien har jeg på tysk og fransk).

Siden har det blot været at vente. Fra folkene bag 7th Continent venter jeg på næste del, deres nye kampagne, men det supplement er forsinket til 2019. Heldigvis har jeg stadig meget materiale at spille i første del, så det haster ikke. Marmoreal Tomb er fortsat forsinket, men måske udkommer det i 2019, måske senere?

Fra Fria Liga var det Forbidden Lands og Coriolis – Emissary Lost, som er ventede og forsinkede, men så i slutningen af november dukkede den første tracking mail op og i december den anden tracking mail  og en uges tid senere lå pakkerne til afhentning. Uheldigvis var der ingen oplysninger om, hvor pakkerne skulle afhentes henne. Det tog yderligere ti dages korrespondance med Free League, deres leverandør, GamesQuest, og deres fragtselskab, OCS, førend en medarbejder fra OCS havde forslag til, hvor pakkerne måske lå til afhentning. Ved samme lejlighed fik jeg et muligt pakkenummer, men heldigvis kunne pakkerne afhentes på mit navn alene  og jeg har nu en stabel bøger (se de to billeder).

Forude er rollespillet Tales from the Flood, som er efterfølgeren til Tales from the Loop, og den skal gerne lande 2019 – men allerede nu er beta-PDF udgaven fremme. På brætspilsfronten er der Tainted Grail: The Fall of Avalon, som er sat sent 2019, og med den obligatoriske forsinkelse nok lander 2020. Til sommer kommer jeg forhåbentlig til at backe Fading Suns, som er overgået til Ulisses – North America (egentlig er Ulisses en tysk udgiver), hvis ikke der er det sædvanlige problem med amerikanske rollespilskockstartere, som ofte ikke er EU-friendly og ofte er fragtmæssigt så dyre, at det ikke er besværet værd.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

One thought on “Kickstarter – status for vinteren 2018

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: