Kickstarterstatus forår 2019 – Things from the Flood

Det er ikke så længe siden, jeg sidst havde en status over mine kickstartere, og der er ikke sket så meget siden, at Coriolis: The Lost Emissary og Forbidden Lands ankom, bortset fra at jeg er begyndt at spille en Forbidden Lands kampagne.

Nu er Tales from the Flood ankommet. Det er efterfølgeren til rollespillet Tales from the Loop, og den flytter handlingen fra 80’ernes barndom til 90’ernes teenageår, og situationen ved Mälarn i Sverige har skiftet til det værre.

Pakken rummer grundbogen, kampagne supplementet, GM skærm, foldbar raflebakke og terninger. Det er flot  lækkert og luksuriøst. Alt i alt ret lækkert. Samme positive oplevelse havde jeg med at få Forbidden Lands og Coriolis ind af døren. Fria Ligan gør det godt.

På det seneste har jeg troligt backet de flere af Free Leagues projekter, og jeg er foreløbigt har ret glad for deres regelsystem, Year 0 engine, som anvendes i Coriolis, Mutant: Year Zero, Forbidden Lands og Tales from the Loop-bøgerne. Det er et lavpraktisk system, men det gør lige præcis det, jeg gerne vil have det til at gøre uden for mange dikkedarer.

Derfor er det også en fornøjelse at pakke seneste loot crate fra Free League ud og dykke ned i Things from the Flood, som måske kommer på bordet, når spilgruppen er færdig med Tales from the Loop og Betrayal Legacy.

Og der er mere i vente fra kickstarter. Forude venter Marmoreal Tomb (forsinket på ubestemt tid), 7th Continent – anden del (lettere forsinket), Tainted Grail: The Fall of Avalon og Oceans (efterfølgeren til Evolution brætspillet) – og så rygtes det, at der kommer en kickstarter med mere materiale til Forbidden Lands samt en kickstarter til Fading Suns-rollespillet, og det er to projekter, jeg ser frem til.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

8 kommentarer til “Kickstarterstatus forår 2019 – Things from the Flood

 1. Min udestående rollespils-kickstarter er Sword Loser + Tool User af Jackson Tegu. Rygter fra folk som har testet vil vide at det er sjovt, elegant, casual rollespil, som kører på at man tegner grimme tegninger og fortæller fjollede historier. Den glæder jeg mig til.

  I øvrigt har jeg fået PDF’en af Dream Askew/Dream Apart af Avery Alder og Benjamin Rosenbaum. Specielt Dream Apart er jeg lidt sulten efter at få spillet — det er terningløst AW-ish om jødisk landsbyliv og folklore, og det ser rigtig lækkert ud.

  Liked by 1 person

 2. Jeg har fået en email om at min kopi af Things from the Flood er på vej, men den er ikke ankommet endnu.

  Ellers venter jeg på:
  -Grey Cells (noget investigation-thingy som var billigt),
  -Dunkeldorf (helt vildt Warhammer agtigtige figurer som jeg glæder mig til at bruge til WFRP)
  -Demons of Doom fra Advanced Fighting Fantasy (som er et noget amatøragtigt produkt rent visuelt og et okay et indholdsmæssigt)
  – De Architecturart: collection of fantasy maps (en flok enormt flotte arkitekttegninger og kort lavet af en fransk illustrator jeg faldt over på Google+)
  -Og en film baseret på HP Lovecraft’s Dreamlands, som jeg ikke regner med at se lige foreløbig. Jeg får dog jævnligt opdateringer om at de filmer, så nu må vi se hvornår den lander. Sikkert efter jeg har fået et nyt TV.

  Like

 3. Ærgerligt det med Flood. Jeg stod i samme situation i december med Coriolis og Forbidden Lands, hvor jeg tilsyneladende var havnet bagerst i køen. Det sker særligt, hvis man laver diverse tilkøb af andre af deres produkter.

  Jeg har godt hørt lidt om Old School Essentials, og nu også kigget på den. Den er spøjs, fordi den blot er en renskrivning og redigering af en bestemt version af Basic-reglerne (Moldway Edition, hvis jeg husker ret) – og lige præcis den tilgang interesserer mig ikke så meget: at have en bestemt version af basic-reglerne er ikke så vigtigt for mig, og jeg vil gerne have nogle moderne refleksioner ind over (f.eks. Forbidden Lands’ mekanikker til at håndtere ressourcer).

  Liked by 1 person

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: