Hinterlandet: Den skjulte skov

Den skjulte skov er et Hinterlandet-eventyr fra HammerCon 2019. Eventyret er forfattet af Ryan Hougaard, og det er et stort og episk vildmarkseventyr, som tager spillerne til fortryllet skov rig på mysterier og hemmeligheder.

Den skjulte skov er på mange måder et af Ryans klassiske eventyr i en episk størrelse. Ryans eventyr er karakteriseret ved deres blanding af gåder, mysterier, trolddom med et glimt i øjet og den eventyrlige eller magiske side af fantasy, hvor mystikken ved trolddom vejer tungere end den regelrette brug, som man oplever i f.eks. meget D&D-fantasy, hvor det for mange scenariedesignere er vigtigere, at et magisk fænomen er i overensstemmelse med formularerne i Player’s Handbook, end at trolddommen er mytisk og magisk.

Om du er til Hinterlandet eller til D&D kan jeg kun anbefale, at du downloader scenariet og udfordrer dine medspillere med forunderligt eventyr.

Scenariet benytter sig af vildmarksreglerne for skove, som blev introduceret her. Reglerne er dog allerede dækket af scenarieteksten. Du kan finde alt om Hinterlandet og mere end 20 andre eventyr på Hinterlandet-siden. På facebook kan du møde andre Hinterlandet entusiaster i Hinterlandet-gruppen.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: