Ny dansk podcast om rollespil: Han Duo rollespiller

Juni ligger godt ud med to nye podcasts om rollespil på dansk. Den første præsenterede jeg i går, De uheldige helte – en Star Wars rollespilspodcast – og den anden er Han Duo rollespiller.

Podcasten Han Duo, som er ‘troldspejlet for voksne’ har to søsterpodcasts, nemlig Han Duo spiller Sværd & trolddom, og så har de nu også Han Duo rollespiller, hvor de dykker ned i forskellige rollespil. Det første rollespil de præsenterer er Alien RPG.

Oprindeligt lå Alien episoderne bag en paywall på podcastplatformen Podimo, men de er nu blevet løftet fri af Podimo, så alle kan komme til at lytte med. Undertegnede er GM på Han Duo rollespiller, og gruppen består dertil af Elias Eliot, Jacob Hinchely og Maria Månson.

Mere indhold og flere rollespil vil dukke op med tiden, så kig forbi og lyt med.

Andre danske rollespilspodcasts kan findes her (opsamling pr april 2021).

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

4 kommentarer til “Ny dansk podcast om rollespil: Han Duo rollespiller

  1. Nyeste scenarie, Cyberpunk Red, er supergodt. Jeg synes spillene er blevet bedre indtil nu. Call var lige fjollet nok til min smag (men stadig velfortalt og og en fin start), og med Alien var spillerne tydeligt fanget. Lige nu ligger det i et godt leje ift. produktion og “alvorligt spil med et spil”. Og så tegner første afsnit jo til en helt klassisk CP-basker. Godt gået!

    Liked by 1 person

  2. Tak for rosen. Jeg håber de efterfølgende episoder kan leve op til niveauet.
    Jeg var rigtig glad for at spille Cyberpunk Red, da det var en kærkommen anderledes spiloplevelse, hvor det var en udfordring at få integreret den megen teknologi.

    Like

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: