Ny dansk rollespilspodcast: De uheldige helte spiller Star Wars rpg

For nogen tid siden lavede jeg til dels en oversigt over forårets rollespilspodcasts på dansk, og siden en over mange af de gode hobby- og nørdepodcasts på dansk, som jeg lytter til, men nu er der dukket to flere podcasts op. Her kommer den første af de to.

De uheldige helte

Dette er en Star Wars podcast (og ikke at forveksle med tv-serien De uheldige helte), hvor en flok rollespillere hygger sig med at spille Star Wars, og vi andre får mulighed for at lytte med.

Gruppen spiller online, hvilket har lidt indflydelse på lyden, og det er en helt ny podcast, som stadig er ved at finde sin form og rette sin lyd til, men giv dem et lyt. Første episode indeholder en grundig introduktion med præsentation af system, form og forhistorie.

Gruppen spiller ikke Star Wars d6 eller Star Wars d20 eller Star Wars (FFG/Genesys), men derimod det fan-baserede D&D 5th hack kaldet sw5e.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

One thought on “Ny dansk rollespilspodcast: De uheldige helte spiller Star Wars rpg

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: