Han Duo kickstarter sæson 3 af Call of Cthulhu podcasten

I skrivende stund kører podcasten Han Duo – en slags troldspejlet for voksne – en kickstarter på boomerang-portalen til dels at producere sæson 3 af Call of Cthulhu, og til dels for at flytte sæson 1 og 2 ud fra Podimo-platformen og over på feedet ‘Han Duo rollespiller’, hvor alle kan tilgå dem.

Du finder kickstarteren her: Han Duo rollespiller Call of Cthulhu sæson 3

Han Duo anmelder film, serier og spil på deres regulære podcast feed, og på deres ene spin-off kan man høre dem spille Sværd & trolddom en bog af gangen, og på den anden kan man høre dem spille rollespil. På ‘Han Duo rollespiller‘ kan man med undertegnede som GM finde allerede nu høre Alien og Cyberpunk Red blive spillet, og efter kickstarteren er gennemløbet vil sæson 1 og sæson 2 af Call of Cthulhu også komme op på feedet. Dernæst følger sæson 3.

I sæson 1 blev scenariet Edge of Darkness spillet, og i sæson 2 blev scenariet Mr. Corbitt spillet. Hvad der kommer til at udspillet sig i sæson 3 skal ikke afsløres her, men teaseren kan give et hint!

Første mål er allerede nået, men der er to stretch goals, som jeg håber bliver nået. Det første stretchgoal er en crossover mellem Han Duo spiller Sværd & trolddom og Han Duo rollespiller, idet der er et rollespil baseret på Sværd & trolddom. Det andet stretchgoal er sæson 4 af Call of Cthulhu, fordi vi godt kan lide at spille Call of Cthulhu, og der er mange fede scenarier derude at spille. Så det håber jeg også bliver nået.

Hvis du gerne vil være med til at bidrage til projektet eller du bare godt kan lide at lytte til rollespil, så klik forbi projektet på boomerang og kom med et bidrag: Han Duo på Boomerang.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

2 kommentarer til “Han Duo kickstarter sæson 3 af Call of Cthulhu podcasten

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: