Han Duo rollespiller Cthulhu: Agnes & Ambrose – optakt

Lige nu kører en crowdfunding på boomerang, hvor der samles ind til tre sæsoner rollespil, hvilket inkluderer en spinoff-sæson til Han Duo rollespiller Call of Cthulhu. De tre mål, Delta Green, DragonLance sæson 2 og Agnes & Ambrose, er nået, og det er fantastisk. Der skal lyde en stor tak til de mange Han Duo fans, som har gjort det muligt at nå hertil.

Det tredje mål er til at runde Han Duo rollespiller Call of Cthulhu endeligt af. Gennem fem sæsoner har vi fulgt fire investigators og de sære sager, som de blev involveret i, men da den store historie var i mål, var der et par løse tråde tilbage. Dem vil vi kigge nærmere på i spin-off sæsonen Agnes & Ambrose, hvor vi vender tilbage til investigatorerne og undersøger, hvad de sidste løse tråde rummede.

Her skal ikke spoiles, hvad vi drømmer om at sætte i spil, men vi håber på at kunne trække på et par klassiske Lovecraft noveller som inspiration samt nedenstående billede, som stammer fra Call of Cthulhu 4th edition (som er min første CoC grundbog), og planen er at samle op på nogle af de sære tråde, som vi efterlod særligt i sæson 4 og sæson 5. Vil de to investigators slippe fra det med fornuften intakt?

Mr Shiny fra Call of Cthulhu 4th edition. I bogen er farveplancher med stemningsvækkende Cthulhuide temaer.

Du kan finde de fem foregående sæsoner af Han Duo rollespiller Call of Cthulhu i din podcast app, og du kan også finde episoderne her: Han Duo rollespiller Call of Cthulhu.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

2 kommentarer til “Han Duo rollespiller Cthulhu: Agnes & Ambrose – optakt

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: