[Hinterlandet] At mikse trylledrikke – et mikro-supplement

Trolddom er en uforudselig størrelse, og er der nogen, som ofte har fat i trolddom, så er det hinterlandets eventyrere. De nedsvælger trylledrikke i et væk, særligt de helbredende, men både styrkedrikke og usynlighedsdrikke er meget populære. Men hvad sker der, hvis man blander to drikke sammen, eller hvis man indtager en drik, mens påvirket af en anden? Fra kemiens verden ved vi, at der kan ske lidt af hvert. I alkymiens verden er det værre.

Med det officielle rollespillersupplement At mikse trylledrikke kan spilledere introducere nye udfordringer og nye særheder, når trylledrikkene bliver drukket lidt hurtigt. At mikse trylledrikke introducerer et nyt element af uforudsigelighed til magien, og med supplementet i hånden, bliver spilledere til større udfordringer for spillerne.

Obs. At mikse trylledrikke er et supplement, som kun kan anvendes af øvede spilledere. Du skal have spilledet mindst tre forskellige, officielle hinterlandscenarier, førend du kan anvende supplementet.

photo (5)

Hvad er mikro-supplementer?

Mikro-supplementer specialregler, ekstra-regler eller refleksioner over rollespil. De dækker over regler, som rækker ud over spillets kerne, men som er rare at have, men langt fra nødvendige, og så kodificerer de forskellige aspekter af spillet samt ved deres eksistens kommentarer på rollespil, og hvad der sker ved bordet, når man spiller rollespil.

Mikro-supplementer har det særkende, at de kun gælder, hvis man er i besiddelse af dem i fysisk form, når man sidder ved bordet, og en række af dem er “limited editions”, som gør nogle af ekstra-reglerne arbitrært sjældne, men det er tilladt spillerne at udveksle disse regelsæt hinanden imellem.

Hvad er Hinterlandet?

Det er et hjemmelavet rollespil, som er en klon af ældre versioner af Dungeons & Dragons, og det har til formål at skabe rollespilsoplevelsen fra de gode gamle dage, og vægten er lagt på rollespil frem til midten af 1980erne. Hinterlandet er også navnet på den ødemark, som eventyrerne rejser rundt og udforsker.

Hinterlandet består af en masse scenarier, som sættes op på rollespilsconner, og spillerne kan medbringe deres karakterer fra gang til gang. Reglerne ligger til fri download her på bloggen.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: