[Hinterlandet] Lav din egen dungeon (og Con2)

Weekenden forude er Con2-weekend, og der skal spilles Hinterlandet. Der skal udforskes en masse huler, som bliver optakten til Hinterlandet på Fastaval, og der søsættes en række mikro-supplementer – Skattejæger-klassen, Illusionist-klassen (hvis den erobres) og diverse Gøremål ved fæstningen og Det gode liv-supplementer.

Lav dit eget eventyr (til Hinterlandet)

Imens vi er af sted på con er her et oplæg, som man hygge sig med. Et styks tom og ubrugt dungeon klar til at blive taget i anvendelse.

Hiv kortet ned (I er med forklaringer og spørgsmål, og II er uden), befolk det og se, om du kan lave et eventyr til Hinterlandet. Husk, der ligger pt. 12 Hinterlandet-eventyr til fri download på Hinterland-siden skulle du savne inspiration eller ideer til at bygge teksten op.

Page_2

Kortet forestiller en sø i bunden af en slugt. Der er nogle indgange til forskellige huler, og kortet er inspireret af Caves of Chaos fra B2 Keep on the Borderlands (1979) i en miniature-version.

Om Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast
Dette indlæg blev udgivet i Con2, Dungeondesign, Hinterlandet, Hjemmebrygget D&D basic 5th, Rollespil og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til [Hinterlandet] Lav din egen dungeon (og Con2)

  1. Pingback: [Hinterlandet] Lav din egen dungeon II | Stemmen fra ådalen

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.