[Hinterlandet] Lav din egen dungeon II

photo (3)For en et lille stykke tid siden, omtrent et år eller så, præsenterede jeg et lille oplæg til en gør-det-selv-dungeon med kortet “Grotten i slugtens bund”.

Her kommet næste trin, nemlig at opbygge en ramme for, hvad man kan møde i et sådan hulesystem. I det følgende præsenterer jeg en minimalistisk dungeon – det er et langt enklere scenarieoplæg, end dem, der normalt skrives til Hinterlandet (færdiglavede scenarier kan findes her).

Page_2Målet med dette oplæg er at lave en så kortfattet dungeon som mulig, men som stadig er spilbar. Den forudsætter en øvet spilleder (uøvede anbefales at bruge de færdiglavede scenarier), da formen kun lige rummer nok materiale til at improvisere scenariet. Der er minimalt omkring monstre, magiske skatte og fælder, og yderligere detaljer skal hentes fra monsterbogen og kataloget over magiske skatte.

Det minimalistiske scenarieGrottetemplet i slugtens bund

Brug oplægget som inspiration til, hvor lidt plads du kan skrive et scenarie på. Prøv eventuelt at køre Grottetemplet og brug det som øvebane til at improvisere over.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: