Et blik på Håndbog til bordrollespil

I de sidste dage af november udgav forlaget Ravnehøj bogen Håndbog til bordrollespil – begyndere & øvede forfattet af Bjarne Sinkjær, og det er første bog på dansk i mange år om, hvordan man spiller rollespil, og hvordan man bliver bedre til det. Uanset om du spiller Dungeons & Dragons, Call of Cthulhu, Shadowrun eller noget helt fjerde, så er det en praktisk bog at have ved hånden.

Jeg har venligst fået et anmeldereksemplar af Bjarne Sinkjær, og jeg ser frem til at læse bogen. Inden for den nærmeste tid vil jeg komme med en anmeldelse af bogen.

Bogen er dels et destillat af Bjarnes 30+ års erfaring med rollespil, hvor han samler sine erfaringer og stiller dem til rådighed for os andre, og det er dels en præsentation af et stykke dansk rollespilshistorie, foruden en opsamling af alle tidligere rollespilsudgivelser på dansk. Håndbogen kommer rundt om en masse spændende emner, og det følger lige i hælene på Wizards’ delvist fejlslagne forsøg på en rollespilsguide i form af Tasha’s Cauldron of Everything. Følg med, når jeg dykker ned i Håndbog til rollespil den næste tid.

Om Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast
Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelse, Danske rollespil, Rollespil og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Et blik på Håndbog til bordrollespil

 1. Thomas Jakobsen siger:

  Jeg har bestilt et eksemplar af bogen i dag og ser frem til at læse den.

  Like

 2. Morten Greis siger:

  Cool. God læselyst.

  Like

 3. Pingback: Håndbog til bordrollespil – en læsning af bogen, del 1 | Stemmen fra ådalen – en blog om rollespil og historie

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.