Hanstholm fyr – en alternativ base til Vaesen

På Jyllands nordvestligste forbjerg, Hanstholm, står det et fyrtårn, der i 1800-tallet var et af verdens kraftigste fyr, og som blev opført for at guide skibe sikkert op langs Vestkysten, så de kunne nå sikkert frem til København.

Fyrtårnet gemmer det desuden i kalkhulerne dybt under jorden på hemmelige kamre, okkulte biblioteker og fangekældre, for hvad der på overfladen blot ligner et fyrtårn, er i virkeligheden et gammelt hovedkvarter for en gren af Selskabet. Oprindeligt opført af Sønderborg kapitlet er stedet siden gået i glemme, men hemmelighederne er der endnu, og venter blot på at Selskabets arvinger skal finde dem. Hanstholm fyr er en alternativ base til rollespillet Vaesen, og det kan bruges som alternativ til slottet Gyllencreutz eller til Ravnholm gods.

Hanstholm fyr-supplementet indeholder stedets baggrundshistorie, nye opgraderinger, nye kontakter, nyt personale og nye trusler til at opbygge en kampagne over. Stedet kan bruges som en supplerende base eller som en midlertidig base, hvis man ikke er helt klar til at forlade Ravnholm eller Gyllencreutz. Stedet bygger desuden videre på de nye kontakter og personale, og på forestillingerne om strandvarsleren.

Du kan nedlaste Hanstholm fyr her:

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: