Tomb of Annihilation: Bag of Tricks – dinosaur edition

Bag of Tricks – Dinosaur Edition er en ny magisk ting til Dungeons & Dragons 5th edition. Det er en variant over Bag of Tricks, som optræder i tre udgaver i Dungeon Master’s Guide, og her kommer en fjerde variant.

Green Bag of Tricks – Dinosaur Edition

Denne ordinære sæk er lavet af grønt klæde, og den synes tom. Stikker man hånden ned i sækken, afsløres tilstedeværelsen af små, skællede ting. Sækken vejer et halvt pund.

Med en action kan man trække en lille skællet ting op og kaste den op til 20 fod. Når genstanden lander, forvandles den til en dinosaur, hvis type fastslås ved brug af tabellen.

Væsnet er venligsindet over for dig og dine venner, og den handler på din tur. Du kan spendere en Bonus Action til at kommandere, hvordan væsnet skal bevæge sig og hvilken action, den skal foretage på sin næste tur eller give den generelle ordrer, som at angribe dine fjender. Ved fraværet af sådanne ordrer agerer væsnet på en måde, som er i overensstemmelse med dens natur.

Når først tre skællede genstande er blevet hevet op af sækken, kan sækken ikke anvendes før næste daggry.

  1. Aquilops
  2. Compsonagthus
  3. Dodo
  4. Dimetrodon
  5. Hadrosaurus
  6. Velociraptor
  7. Deinonychus
  8. Allosaurus

Bag of Tricks i spil

I praksis har den ene spiller i gruppen erhvervet sig en stofpung, hvor der er påsyet ‘Bag of Tricks’, og nede i posen har hun otte små gummi-dinosaurer, som der er skrevet et nummer på. Når posen kommer i spil, trækker hun en tilfældig dino op af posen og kaster ud på bordet, og nummeret på dens mave afgør hvilken dinosaur, som er blevet hidkaldt.

Bag of Tricks blev samlet op i episode 11 af vores Tomb of Annihilation kampagne, og den blev første gang taget i brug i episode 20 af kampagnen, som beskrevet ovenfor.

Offentliggjort af Morten Greis

Historiker, etnolog, brygger, fægter, rollespiller, science fiction entusiast History and Ethnology, brewer and fencer, roleplayer and science fiction enthusiast

2 kommentarer til “Tomb of Annihilation: Bag of Tricks – dinosaur edition

Skriv, skriv, skriv

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: